joi, 28 mai 2009

Conflictul din Balcani duce la al treilea razboi mondial?

NOSTRADAMUS, un evreu crestinat ce a trait in Franta in secolul XVI, a prezis cu acuratete multe lucruri ce s-au adeverit, inclusiv cele doua razboaie mondiale. 18 din cele 950 de catrene se refera la al treilea razboi mondial. Cativa din expertii ce-l studiaza pe Nostradamus au dat ca data de incepere a acestui razboi mijlocul lui 1999. In mod evident au interpretat gresit catrenele.

Profetia razboiului este rezervata cuiva pe care Nostradamus il numeste cand face referiri la el "tiranul." A prezis ca slavii isi vor "schimba printul " si "vor ridica o armata in munti, " sugerand un razboi de guerilla. El vorbeste despre "cand polul nordic va fi unit" (probabil NATO?), si are multe referiri geografice la Balcani, cum ar fi Grecia, Italia si Mediterana.

Razboiul este legat de momentul in care "vulturul" (Statele Unite) si "cocosul" (Franta) vor sta impreuna. Se face de asemenea o referire specifica la vremea cand Anglia, Polonia si Cehoslovacia (acum Republica Ceha si Slovacia) "formeaza o noua alianta." Tarile Blocului de est s-au alaturat NATO de curand.

A prezis de asemenea ca aliatii vor castiga, ca razboiul va fi unul prelungit, va dura sapte luni, si ca s-ar putea sa depaseasca Balcanii, inspre Nord, dar si ca dupa razboi, va fi "pace pe pamant pentru o lunga perioada de timp."

Previziunea lui Nostradamus pare a fi confirmata si de alti prezicatori, inclusiv Nicolaas van Rensburg, faimosul prezicator Sud African ce a trait intre 1862 si 1926. La rascrucea secolelor Van Rensburg a mai prezis folosirea electricitatii, dezastrul de la Cernobal, masacrul a sase milioane de evrei, ridicarea si decaderea Rusiei, si Uniunea Europeana - in utimele doua cazuri descriind cu acuratete steagurile inainte ca acestea sa fie proiectate. Despre cel de-al treilea razboi mondial, a prezis ca Anglia va ramane slabita, in timp ce Germania se va ridica pentru a deveni cea mai puternica natiune.

Bineinteles, prezicatorii nu au fost intotdeauna corecti in previziunile lor. Timpul va spune daca retragerea sarbilor din Kosovo va fi de durata, acum cand albanezii kosovari ce s-au intors ataca sarbii kosovari si distrug biserici vechi de secole, daca acest conflict din Kosovo a a fost intr-adevar scanteia pe un butoi de pulbere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu